Despre Noi

239211931_3023384807946525_7530524841850698556_n

United Vision

Lider în distribuția de produse de optică în România, United Vision are o istorie de peste 30 de ani, un portofoliu important de branduri și acoperire națională realizată prin forța de vânzări care se bazează pe experiența unor consultanți dedicați, care se află permanent la dispoziția clienților noștri. 

Grupul cuprinde firmele AMC, DRG OPTIK, MCM OPTIK și Visionaria, companii a căror misiune comună este protejarea și îmbunătățirea vederii prin oferirea unor soluții complete și performante de optică – rame optice, ochelari de soare, ochelari de citit, lentile de contact – și prin contribuția la succesul afacerii partenerilor noștri. 

Activitatea grupului are în centru AMC SRL, prima societate înfiintață în anul 1994.

United vision în cifre

Vindem anual: 550.000 de perechi de ochelari, 75.000 de cutii lentile de contact și 100.000 de soluții pentru întreținerea lentilelor de contact;

Performanțele grupului United Vision se datorează activității celor 157 de angajați și colaborării excelente cu 9 furnizori de top: Bausch + Lomb, De Rigo Vision SpA, Go Eyewear Group, Menrad GmbH, Silhouette International Schmied AG, Marcolin SpA, Einar Group Kft, Morel France SAS.

Forța de vânzare este alcătuită din 19 consultanți de vânzări și 65 merchandiseri și susținută de departamentele interne de Logistică, Service, Marketing și PR.

Experiența și seriozitatea cu care ne-am implicat în toate relațiile cu partenerii noștri a făcut ca numărul acestora să crească în fiecare an, United Vision având în acest moment o bază de 980 de clienți cu nu mai puțin de 5.000 de puncte de vânzare distribuite pe întreg teritoriul României.

Printre principalii clienți IKA se numără: Carrefour, Metro, Selgros, Profi, Auchan, Kaufland, Dedeman, Ropharma, Supeco, Remarkt, s.a.

pasiune pentru optică

United Vision reprezintă alegerea celor mai importanți producători din domeniu, devenind unic distribuitor unic în România pentru branduri cu renume internațional precum: Silhouette, Tom Ford, Guess, PoliceAna Hickmann și Morel.

Grupul United Vision Romania este distribuitor unic în Romania și pentru ramele și ochelarii de soare aparținând brandurilor: Furla, Escada, Blumarine, Just Cavalli, Philipp Plein, Nina Ricci, Gant, Hickmann, Jaguar, Bulget, Lightec, Yalea, Avanglion, Ozzie, Polar Glare, Aboriginal, Einar’s, AZ și Kool Kids, precum și pentru lentilele de contact Bausch + Lomb.

Valorile noastre sunt pasiunea pentru optică și tot ce înseamnă inovație în acest domeniu, încrederea și seriozitatea în toate relațiile cu partenerii noștri, profesionalismul care caracterizează angajații și colaboratorii noștri, pregătirea continuă pe care o considerăm esențială și pe care o susținem prin traininguri dedicate consultanților de vânzări și personalului tehnic.

Grupul United Vision și-a consolidat poziția de lider în distribuția de produse optice datorită unor avantaje competitive importante, oferind partenerilor relații stabile și sustenabile, un portofoliu impresionant și distinct, o gestionare minuțioasă a stocurilor, o politică post-vânzare care respectă clientul și susține nevoile acestuia, suport și parteneriat în acțiuni de marketing și promovare. 

Lanțul integrat de business care cuprinde importul, logistica și distribuția națională se realizează prin intermediul celor trei puncte de lucru situate în Brașov, București și Târgu Mureș, pe două canale: distribuția către optici și magazine specializate și International Key Accounts, distribuția către rețele internaționale de magazine.

Oferim clienților și partenerilor noștri premisele unor relații bazate pe încredere și pe dorința comună de a contribui semnificativ la creșterea calității vieții purtătorilor de ochelari cu ajutorul portofoliului de produse perfect adaptat cerințelor și nevoilor pieței din țara noastră.