Povestea brandului Guess a început în 1981, când ce doi frați Marciano au plecat în America, în căutarea visului american. Influențele modei europene s-au regăsit în primele modele de jeansi Guess și au reprezentat debutul unei povești de succes care continuă și astăzi.

Succesul impresionant pe care l-au avut produsele din denim, epuizate rapid de pe rafturile unor magazine celebre precum Bloomingdale’s, i-a determinat pe cei doi frați să își mărească gama de produse, completând-o cu încălțăminte și accesorii. Guess a devenit simbolul unui stil de viață tineresc, sexy și aventuros, imaginea glamour fiind susținută de campanii de promovare impresionante, ce le-au avut în centru pe Claudia Schiffer, Carre Otis, Eva Herzigova, Anna Nicole Smith, Carla Bruni, Naomi Campbell sau Jennifer Lopez. Guess face parte din portofoliul producătorului italian de ochelari Marcolin din anul 2013.

Colecțiile de ochelari de soare și de vedere păstrează valorile brandului, remarcându-se prin siluete avangardiste, combinații îndrăznețe, culori puternice și lentile oglindă ce atrag atenția asupra purtătorului.

Producator: Marcolin Italia

Distribuitor: AMC

Alte Branduri