Philipp Plein s-a născut în 1978 la Munchen, fiind educat în școli din Germania și Elveția. În 1998 a debutat în design prin implicarea în producția de accesorii exclusiviste realizate din oțel și piele. Experiența dobândită în acest domeniu și apropierea de aceste materiale au dus la lansarea primei sale colecții fashion în 2004.

Colecțiile de ochelari Philipp Plein întruchipează spiritul Rock ‘N’ Roll care caracterizează brandul, fiind o expresie a know-how-ului dobândit de creatorul de modă în cariera sa. Produsele sunt realizate din materiale de cea mai înaltă calitate și se remarcă prin designul care abundă în detalii prețioase: cristale personalizate, elemente din  titan, elemente grafice precum craniul sau lanțul.

Pasiunea pentru extraordinar, devotamentul față de tot ce este frumos și pasiunea sa pentru Rock’n’Roll l-au determinat pe Philipp Plein să creeze un brand care este sinonim cu luxul impetuos și stilul asumat.

Colecțiile de ochelari Philipp Plein sunt amuzante, provocatoare, maximaliste și somptuoase. Printr-o estetică impecabilă și coduri stilistice puternice și inovative, acest brand aduce un omagiu individualismului pasionat care transformă cele mai profunde visuri în realitate.

Producator: De Rigo Vision

Distribuitor: DRG Optik