Lansat în 1983 ca brand principal al grupului italian De Rigo Vision, POLICE reprezintă manifestul urban al celor care vor să fie remarcați.

Numele nu este ales întâmplător, el are menirea de a provoca imaginația și visele celor cu spirit tânăr, oferind o nouă perspectivă, aceea a lumii de peste ocean, poziționată mereu împotriva curentului, evocând stilul de viață american “on the way” și spiritul puternic al celei mai impresionante așezări urbane, orașul New York.

Atitudinea promovată de POLICE a produs un impact puternic, brandul italian câștigându-și propria nișă și fiind recunoscut la nivel internațional ca o alternativă nonconformistă. Bazându-se pe identitatea sa din ce în ce mai puternică, brandul s-a reinventat de-a lungul anilor, evoluând de la ochelari la ceea ce numim astăzi stilul de viață POLICE, ce include o gamă extinsă de accesorii de modă: parfumuri, ceasuri, bijuterii și articole din piele, în care se regăsește personalitatea puternică a acestei mărci și care promovează același mod de viață independent și unic.

Cei atrași de comunitatea POLICE sunt tinerii, rebeli autentici care urmăresc tendințele modei dar vor să se facă remarcați prin originalitate și intuiție, cei care vor să trăiască prin alegerile pe care le fac și să își pună amprenta asupra lumii în care trăiesc. Asemeni lor, brand ambasadorii aleși de POLICE de-a lungul timpului au fost personalități puternice precum Bruce Willis, George Clooney, David Beckham, Antonio Banderas, Neymar Jr. sau Lewis Hamilton, care au reinterpretat în stil propriu valorile, mesajul și universul acestui brand.

Astăzi produsele POLICE sunt distribuite în orașe importante din peste 80 de țări din întreaga lume. Începând cu anul 2008, strategia de vânzare cu amănuntul a mărcii s-a concentrat în special pe Orientul Mijlociu și China și a fost completată de deschiderea a peste 40 de magazine shop-in-shop ce își propun să transmită esența stilului de viață POLICE și să crească notorietatea acestui brand.

Producator: De Rigo Vision

Distribuitor: DRG Optik

Alte Branduri