Creat în 2010, T-CHARGE a fost inițial gândit ca un brand a cărui imagine centrală este bărbatul adept al stilui clasic, tradițional chiar, care pune preț mai mult pe tehnologie decât pe estetică. Dorința brandului de a fi recunoscut pentru materialele și tehnologia inovativă a determinat adaugarea literei T în denumirea mărcii, cu referire directă la tehnologie și titan.

Anul 2016 este anul schimbării, T-CHARGE se lansează în Europa și abordează o nouă direcție, mult mai concentrată pe design, ce targetează clienți cu un aprofundat simț estetic, chiar trendsetteri, care îndrăznesc să facă alegeri unice și își doresc să fie remarcați. Doi ani mai târziu, în colecțiile brandului apar primele modele unisex și de damă, cu elemente inspirate din pasiunile comune ale femeilor și bărbaților și atitudinea, uneori identică, în fața provocărilor.

Cea mai recentă colecție este delicată și inspiră eleganță, fiind conectată la mediul urban prin texturi, detalii și design, principalele atribute ale modelelor de ochelari rămânând calitatea și stilul unic.

Producator: Goeyeweargroup Portugal

Distribuitor: DRG Optik