Colecțiile de ochelari cu influențe deopotrivă vintage și moderne reflectă valorile brandului și sunt produse în Italia de către Marcolin SpA, evidențiindu- se prin elemente unice design cum este logoul metalic T prezent pe brațele și frontul tuturor produselor optice sau combinațiile unice de acetat, metal și piele naturală.

Astăzi, TOM FORD reprezintă un brand puternic ce oferă colecții complete de accesorii, îmbrăcăminte și cosmetice, atât pentru bărbați, cât și pentru femei. Într-o lume în care luxul tinde să devină fenomen de masă, brandul rămâne dedicat calității și stilului, asumându-și acest angajament într-un mod extrem de carismatic și sofisticat.

Misiunea mărcii TOM FORD, de a fi primul brand haute-couture de lux al secolului XXI, devine deviza sa și un concept ce este infuzat în toate creațiile și colecțiile brandului, o reafirmare a viziunii lui Tom Ford, care consideră că „luxul nu constă doar în modul în care se realizează un obiect, ci și în serviciile și materialele complementare care îl îmbogățesc și îi dau valoarea”. 

 

Producator: Marcolin Italia

Distribuitor: AMC

Alte Branduri