Fondat în anul 1920 în Barcelona, Tous promovează un concept inovativ ce a avut initial în centru bijuteriile originale, create din materiale unice, și a evoluat spre un stil de viață prin adăugarea în colecții a accesoriilor, ceasurilor, parfumurilor și, din anul 2005, a ochelarilor.

Atenția pentru detalii, perfecțiunea liniilor și combinațiile originale de materiale au avut ca rezultat o colecție capabilă să mulțumescă pe cei mai severi critici prin excelență, calitate și bun gust. Colecțiile de ochelari sunt pline de viață, transmit prospețime și încântă prin detaliile uimitoare și rafinate. Contrastele cromatice, nuanțele havana și detaliile din email transmit bucurie și aduc un zâmbet pe fața oricui.

Colecțiile sunt definite de mixul perfect de modele, în care se regăsesc variante și dimensiuni diverse, ce lasă loc imaginației purtătoarei pentru a crea combinații vestimentare unice. Ursulețul Tous, simbol iconic al feminității rafinate, este prezent pe toate ramele – schițat, evidențiat prin culori sau gravat, reamintind purtătoarelor să rămână tinere, vesele și încrezătoare.

Producator: De Rigo Vision

Distribuitor: Drg Optik 

Alte Branduri