Inspirat de frumusețea și puterea femeilor de pretutindeni, Yalea promovează un stil unic ce depășește barierele timpului și trendurilor. Creat din dorința de a produce o colecție de ochelari cu stil atemporal al căror design este, în același timp, ancorat în prezent, acest brand produs de italienii de la De Rigo Vision combină valori estetice și etice cu care se poate identifica orice femeie.

Designul colecțiilor Yalea depășește moda capricioasă și trecătoare, îmbrățișând un stil elegant și feminin care reprezintă frumusețea interioară și exterioară a fiecărei femei.

Modelele de ochelari dedicate femeilor inspiraționale sunt gândite și create astfel încât să încadreze armonios figura, fără să ascundă trăsăturile purtătoarei.

Materialele rafinate, atenția la detalii și dragostea profundă pentru fashion au contribuit la realizarea unor produse optice de excepție ale căror atribuite sunt eleganța, feminitatea și stilul iconic.

Imaginea brandului este completată de paleta de culori în care predomină culorile naturale, iluminate de nuanțe de corai ce simbolizează pasiunea, puterea si vitalitatea femeilor. Logo-ul elegant, prezent pe brațele ochelarilor, este o stilizare prin inversiune a literelor  Y și A.

Producator: De Rigo Vision

Distribuitor: MCM Optik

Rame 2023

Alte Branduri